Yhteystiedot

Runsaiden yhteydenottojen takia otathan yhteyttä vain sähköpostitse:

suojele.elainta@gmail.com

Facebook ja Instagram: Suojele.eläintä Ry

Sini Isaksson

Olen ollut eläinten parissa koko elämäni, joista viimeiset 20 vuotta olen auttanut kodittomia ja hylättyjä koiria. Meillä kotona Hausjärvellä on jatkuvasti 15-21 koiraa, joista suurin osa on loppuelämäänsä viettäviä vanhuksia. Kotimme kautta on kulkenut jo muutamia satoja koiria uusiin koteihin tai jäänyt meille. Koirat elävät arjessamme täysivaltaisina perheenjäseninä. Koirien sielunelämään olen päässyt käsiksi oppimispsykologiaan ja nykyajan tutkimustietoon eläinten oppimisesta perustuvien koulutusohjaaja- ja ongelmakoirakouluttajakoulutuksien kautta. Tärkeintä minulle on pyrkimys eläinten hyvinvointiin, jossa eläimellä on mahdollisuus lajityypilliseen ja stressittömään elämään.

Ellu Luukkonen

Tervakoskella asustellaan ja nykyisen määritelmän mukaan olen kuulemma jo suurperheen äiti. Meillä on miehen kanssa neljä ihmistyttöä ja pari omaa koiraa. Koitamme koko ajan olla rakastumatta hoidossa oleviin eläimiin, jotta niille on jatkossakin resursseja. Emme kuulemma voi pitää kymmentä koiraa 😀 Tätä kyllä kesällä päästiin kertaalleen kokeilemaan, kun hoidossa oli kahdeksan koiraa, mutta myönnettäköön, että se oli aika paljon meidän neliöihin 🙂 

Meillä on puolisen hehtaaria aidattua pihaa, jossa temmeltää ja portista pääsee suoraan metsälenkille. Työn alla on isomman ulkotarhan korjausta ja ulkorakennukseen täytyisi myös rakentaa vähän tiloja, mutta älkää kertoko kaikista suunnitelmista miehelle 😀 Hällä on muutoinkin tässä valitsemassaan paketissa vähän kestämistä 😀 Vapaaehtoistöitä eläinten parissa on kertynyt nyt n. neljän vuoden ajalta ja Seryn lisäksi touhuan kahdessa rescuekoirayhdistyksessä.