Joudutko luopumaan lemmikistäsi

Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joihin ei voinut varautua tai on muutoin eläimen edun mukaista vaihtaa kotia. Jos toivot, että autamme, laitathan meille sähköpostia suojele.elainta@gmail.com ja kerrot lemmikistäsi mahdollisimman tarkasti. Meille saa toki myös soittaa puh. 045 185 7387. Jos emme vastaa, niin laitathan viestin, niin soitamme takaisin.

Aina meillä ei ole mahdollisuutta ottaa eläintä vastaan, varsinkaan hyvin nopealla aikataululla, mutta koitamme tarvittaessa järjestää hätämajoitusta tai tarvittaessa neuvoa ottamaan yhteyttä muuhun tahoon. Toimintamme kannalta toivoisimme ja olisi myös tärkeää, että koti voisi osallistua edes hieman eläimen kuluihin, mutta eläimen etu menee aina edellä.

Muista, että emme halua syyllistää eläimestä luopuvaa, koska luopuminen on joskus suurinta rakkautta ja oikea ratkaisu kaikille osapuolille. Olemme myös usein lähettäneet eläimen kuulumisia entiselle kodille niin toivottaessa. 

Jokaisesta eläimestä tehdään luopumissopimus, joka on todiste eläimen luovuttamisesta yhdistyksen omistukseen. Sopimus on yksinkertainen ja sähköisesti allekirjoitettava. Allekirjoituksen jälkeen voimme aloittaa kartoittamaan millaisen kodin eläin tarvitsee.